Се бара директор на Скопскиот Катастар

Откако Диме Спасов стана министер за труд и социјална политика, Владата распиша оглас за неговото испразнето место во Скопскиот Катастар.

Ова е уште едно од местата кое ќе се пополнува со огласот на владата за менаџери.

Интересот е огромен за сите позиции кои се отворени и понудени од Владата,

Заинтересираните може деталите да ги најдат на следниот  линк.

најчитано сега