Руски астроном: Вонземјаните не доаѓаат на Земјата бидејќи луѓето се идиоти!

По приказната дека неодамна било забележано НЛО на небото над Русија, еден руски астроном изјави дека вонземјаните не сакаат да дојдат да ја посетата Земјата бидејќи луѓето биле идиоти!

Се работи за Русинот Сергеј Смирнов кој тврди дека вонземјаните сметаат дека луѓето се премногу опасни за нив и дека малите зелени суштества немаат доверба во нас бидејќи се однесуваме како идиоти за многу нешта.

Вонземјаните според неговите тврдења се плашат луѓето да не го употребат против нив целото свое знаење.

најчитано сега