Професор претепал 13-годишен ученик на матурска екскурзија

Ученик од Србија бил претепан од страна на својот професор за време на екскурзија.

Имено, се работи за 13-годишното момче Предраг Рашевиќ кое било истепано од страна на свој професор додека бил на матурска екскурзија заедно со соучениците.

Директорот на училиштето го потврдил инцидентот и изјавил дека професорот ќе се суспендира додека не се реши случајот.

најчитано сега