Премиерот Груевски ќе изврши увид на градежните активности на автопатот „Александар Велики“

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе оствари посета и увид на градежните активности на автопатската делница од автопатот „Александар Велики“, Демир Капија- Смоквица.

Почетокот е предвиден за 14 часот.

 

најчитано сега