Пратеникот Влатко Ѓорчев по трет пат стана татко - се роди Никола

Пратеникот Влатко Ѓорчев по трет пат стана татко. Неговата сопруа, Сузана, попладнево на свет го донесе вториот син во семејството Ѓорчеви. 
Информацијата преку социјалните мрежи ја соопшти и Влатко, каде напиша дека вториот син ќе се вика Никола
Тој е третото дете во семејството Ѓорчеви. Во февруари, 2010, неговата сопруга Сузнана на свет ја донесе Марта, а на 26 април, минатата година се роди Филип.
Честитки до Влатко и целото семејство Ѓорчеви.

најчитано сега