Пожар пепелоса болница во Босна - докторите и храбри граѓани спасувале новороденчиња

Синоќа избувнал пожар во болница во Бихаќ, Босна. За среќа иако болницата изгорела, човечки жртви нема.

Вработените и докторите, како и храбри граѓани од пламените јазици спасувале пациенти и новороденчиња.

Пожарот најпрво го зафатил педијатриското одделение. 

Евакуираните 400 пациенти, се преместени во блиските болници.

 

најчитано сега