„Поддршка на националната политика за вработување“

Шефот на делегацијата на ЕУ Аиво Орав и заменик-министерот за труд и социјална политика Ибрахим Ибрахими денеска ќе се обратат на официјално затворање на твининг проектот финансиран од ЕУ: „Поддршка на националната политика за вработување“.

Проектот го реализираше конзорциумот предводен од австриската Агенција за европски интеграции и економски развој и Регионалната агенција за развој Сенец-Пезинок, Братислава во соработка со Министерството за труд и социјална политика, а финансиран е од Европската унија. 

ФОТО: Евести 

најчитано сега