Пенелопе Круз во 40-те ќе стане Бонд девојка

Пенелопе Круз во април идната година ќе наполни 40 години, а тоа лето ќе започене со работа на 24 остварување на најпознатиот таен агент, за кое се уште нема наслов. Буџетот за снимањето на новиот филм за Бонд ќе изнесува 100 милиони фунти, а веројатно ќе го режира Сем Мендес, кој постигна голем успех со остварувањето „Skyfall“. 

„Продуцентите одамна се обидуваат да ја ангажираат Пенелопе, но она секогаш имаше други обврски. Сега конечно работат на договорот“, откри извор близок до продукцијата. 

 

 

најчитано сега