Патот Горно-Долно Лисиче затворен за сообраќај

Денеска патниот правец Горно-Долно Лисиче е затворен за сообраќај поради изведување градежни активности.

Патниот првец ќе биде затворен од 8 до 15 часот.

ФОТО: Канал 5

најчитано сега