Отварање лабораторија за геномика и протеоника во МАНУ

Денеска во Истражувачкиот центар за генетско инженерство и биотехнологија „Георги Д. Ефремов“ при Македонската академија на науките и уметностите ќе биде отворена лабораторија за геномика и протеоника.

На отворањето најавено е присуство на министерот за образование и наука, Спиро Ристовски. 

20.08.2013 - 09:20
Фото: 
Утрински

најчитано сега