Ослободени Србите кои со месеци беа држени во заложништво во Либија

Вчера петтемината српски државјани кои 21 месец беа држени во заложништво во Либија, конечно се вратија дома.

Србите беа обвинети дека се платеници што се бореле на страната на режимот на Гадафи, па затоа беа држени во заложништво.

Србите работеле на изградба на патишта, кога беа заробени од страна на бунтовниците.

најчитано сега