Ограничено движење на камионите низ Македонија

Oд денеска до 1 септември годинава,  тешките товарни возила над 7,5 тони ќе имаат ограничен режим на движење на патниот правец Гостивар-Охрид-Гостивар, информираат од АМСМ.

Товарните возила нема да можат да се движат во петок од 15 до 24 часот и сабота и недела од седум до 24 часот.

најчитано сега