Од утре автобусите на ЈСП ќе сообраќаат по нов ред

Oд утре, среда  јавниот превоз ќе сообраќа до 23 часот.

Посочениот режим е во согласност со последната одлука на Владата за забрана за движење на населението од 23 до 5 часот.

Преостанатиот возен ред, до наведените последни термини, е достапен на веб-страницата на ЈСП „Скопје“.

Билетарниците и центрите за персонализација ќе работат вообичаено.

ГРАДСКИ ЛИНИИ – последни термини пред 23 часот

Линија 2 21.40 ч од Автокоманда 22.30 ч од Сарај

Линија 2А 17.34 ч од Железара 16.48 ч од Сарај

Линија 3 22 ч од Панорама 21.15 ч Сала Ј.Сандански

Линија 3Б 16.10 ч од Панорама 15.10 ч од Кванташки пазар

Линија 4 21.50 ч од Хром 21.50 ч од 11 Октомври

Линија 4А 16.25 ч од Усје 17.15 ч од Тафталиџе 1

Линија 5 22.05 ч од Н.Лисиче 22.24 ч од Дексион

Линија 7 21.56 ч од Г.Лисиче 21.42 ч од Карпош 3

Линија 8 21.30 ч од Влае 22.10 ч од Љуботенски пат

Линија 9 22.30 ч од Кл.центар 21.50 ч од С.Север

Линија 12 22.10 ч од Шишево 22.10 ч од Ск.саем

Линија 13 17 ч од К.Вода 16.25 ч од Железара

Линија 15 21.45 ч од Н.Лисиче 22.30 ч од Карпош 4

Линија 15А 16.12 ч од Н.Лисиче 17.10 ч од Карпош 4

Линија 16 21.50 ч од Пржино 21.25 ч од Железара

Линија 17 13.05 ч од Островска 13.45 ч од Музеј на сов.уметност

Линија 19 22.20 ч од Карпош 4 22.20 ч од Ш.Оризари

Линија 20 22.09 ч од Тр.центар 22.09 ч од Ш.Оризари

Линија 21 21.30 ч од Тр.центар 22.10 ч од Бардовци

Линија 22 22.05 ч од Тр.центар 21.56 ч од Лепенец

Линија 22А 20.47 ч од Кл.центар 21.45 ч од Лепенец

Линија 23 21.55 ч од Ченто 21.55 ч од Д.печат

Линија 24 22.20 ч од Припор 22.20 ч од Тафталиџе 2

Линија 27 20.04 ч од Д.печат 19.32 ч од Вардарска

Линија 35 16 ч од Н.Лисиче 16.45 ч од Ст.Север

Линија 41 22 ч од Тр.центар 21.54 ч од Драчево Типо

Линија 41А 17.50 ч од Кл.центар 18.40 ч од с.Драчево

Линија 42 19.30 ч од Железара 18.30 ч од с.Драчево

Линија 43 16.40 ч од Д.печат 16 ч од Јужноморавски бригади

Линија 45 22.09 ч од Тр.центар 22.09 ч од Ченто

Линија 50 22.10 ч од Хиподром 21.50 ч од Кл.центар

Линија 57 22.10 ч од Радишани 21.40 ч од Козле

Линија 59 22.10 ч од К.бара 21.30 ч од Карпош

Линија 65В 22.08 ч од Тр.центар 22.08 ч Стајковци, Бр.пат

Линија 65В 17.35 ч од Тр.центар 17 ч од Инџиково

Линија 73 16.20 ч од Ск.Саем 17 ч од Усје

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ последни терини пред 23 часот

Линија 11 21.10 ч од Тр.центар 22 ч Рашче

Линија 11а 18 ч од Тр.центар 19 ч Свиларе

Линија 18 21.40 ч од Тр.центар 22.10 ч од Визбегово до Партизанска

Линија 31 21.20 ч од Тр.центар 20.10 ч од Д.Лисиче

Линија 32 19.35 ч од Тр.центар 18.50 ч од Љубин

Линија 33 15.05 ч од Дом на печат 14.20 ч од Чатал – Д.Лисиче

Линија 47 20.20 ч од Тр.центар 19.35 ч од Љубанци

Линија 47А 15.05 ч од Тр.центар 15.45 ч од Љуботен до Бутел

Линија 51 22.30 ч од Тр.центар 21.10 ч од Студеничани

Линија 52 22 ч од Тр.центар 21.15 ч од Ржаничино

Линија 53 21.40 ч од Тр.центар 21.40 ч од Кат.бања

Линија 54 17 ч од Тр.центар 17.20 ч од Идризово

Линија 55 20.30 ч од Тр.центар 21.20 ч од Арачиново

Линија 55А 15.30 ч од Тр.центар 16.05 ч од Брњарци до Автокоманда

Линија 56 20.55 ч од Тр.центар 21.55 ч од Бојане до Ѓ.Петров

Линија 58 16.40 ч од Тр.центар 17.20 ч од Добри дол

Линија 58а 19.10 ч од Тр.центар 20 ч од Св.Петка

Линија 58б 20.20 ч од Тр.центар 19.20 ч од Брзовец

Линија 60 20.15 ч од Тр.центар 21 ч од Матка

Линија 61 21 ч од Тр.центар 21.50 ч од Побожје

Линија 62 20.10 ч од Тр.центар 21 ч од Огњанци

Линија 63 22.16 ч од Тр.центар 21.50 ч од Мралино

Линија 63а 18.40 ч од Тр.центар 19.30 ч од Ајватовци до Автокоманда

Линија 64а 16.20 ч од Тр.центар 17.10 ч од Никиштани до Ѓ.Петров

Линија 65 20.25 ч од Тр.центар 21.05 ч од Раштак

Линија 65а 19.48 ч од Тр.центар 20.28 ч од Страчинци

Линија 65б 21.29 ч од Тр.центар 22.15 ч од Смилковци

Линија 66 20.10 ч од Тр.центар 21.20 ч од Бучинци

Линија 67 22.10 ч од Тр.центар 21 ч од Зелениково

Линија 68 21.40 ч од Тр.центар 20.15 ч од Сушица

Линија 70 22.30 ч од Тр.центар 20.50 ч од Батинци

Линија 71 22.35 ч од Тр.центар 22 ч од Бањани

Линија 74 22.30 ч од Тр.центар 20.50 ч од Количани

Линија 81 20 ч од Тр.центар 21 ч од Блаце до Ш.Оризари

Линија 118 18.40 ч од Тр.центар 19.10 ч од Визбегово инд. зона

Линија 160 20.45 ч од Дексион 21.15 ч од Матка

Линија 164 22.25 ч од Волково 22.35 ч од Никиштани

Линија 165 21.20 ч од Стајковци 21.35 ч од Виниче

Линија 167 21 ч од Зелениково до Н.Село 21.10 ч од Н.Село до Зелениково

Линија 180 19.10 ч од Драчево 17.40 ч од Цветово

 

 

 

Добивајте вести на Viber

04.05.2021 - 22:19

 

 

 

 

 

 

 

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

најчитано сега