Снимка од попладнево/вечерва, Визбегово/Шутка црната точка во градов, чади ли чади, дишете луѓе токсин до токсин. Нè интересира, Министерство за внатрешни работи имаме во државава? Постои? Нели инспекторите треба да ги придружуваат? Oliver Spasovski нешто дежурни од вашите служби по црниве точки да поставевте или нек умираат луѓе?
Ни полиција, ни бутур, НЕМА ДРЖАВА И ТОА Е! Напишаа од О2 иницијативата на Фејсбук.