Му ја скршил вилицата на сопственикот на ноќниот клуб Престиж

Нервозен прилепчанец фо претепал сопственикот на ноќниот клуб „Престиж“. Полицијата денеска му поднесе кривична пријава за нанесување тешка телесона повреда за тепачката од 21 септември. 37 годишниот М.М. го нападнал сопственикот на клубот и му ја скршил вилицата

31.10.2013 - 12:50

најчитано сега