ВИДЕО: Ова е најгледаното видео во светот денеска

Ова момче го привлече вниманието на светската јавност откако му се доближи на папата Франсис, му го бакна крстот и кружеше околу неговот столче

30.10.2013 - 21:37

најчитано сега