ВИДЕО: Емотивно бебе плаче на песна за несреќна љубов

Секој возрасен човек плаче или се натажува кога ќе слушне тажна песна, но едно мало бебе да пушти солза е тоа е вистинско чудо. Погледнете како се натажува ова бебе кога мајка му му пее. 

30.10.2013 - 15:36

најчитано сега