ВИДЕО: Слушнете го новиот сингл со кој Ламбе се враќа на македонската сцена

Ламбе од неодамна е новиот ексклузивец на План Б продукција. На YouTube веќе е објавен дел од неговиот нов сингл кој треба да биде промовиран ан 5 ноември

30.10.2013 - 12:56

најчитано сега