Си го пресекол пенисот поништен од болката дека немал девојка

Депресивен Кинез си го исекол пенисот бидејќи немал девојка, потоа го фатило страв се качил на велосипед и тргнал кон болница.

Момчето кога стигнал во болница увиделе дека дома го оставил отсеченио пенис и му рекле да оди до дома да го земе.

26- годишниот дипломец Јанг Ху повторно се качил на велосипедот со отсечениот орган, но лекарите му рекле дека не можат да му го сошијат, бидејќи подолго време останал без крв и се умртвил.

Пријателите на несреќниот Јанг изјавиле дека тој подолго време бил депримиран, откако се преселил во друг град и таму не можел да си најде девојка. 

Толку бил депримиран што кога на 29 овој месец вечерта се вратил во работа во изнајмениот стан одлучил да си го отсече пенисот штом веќе не го користел и верувал дека така ќе престане да размислува за девојка.

30.10.2013 - 11:34

најчитано сега