ВИДЕО: Како да отворите пиво на 68 начини без отворач

Доколку некогаш не  ви се наоѓа при рака отварач за шише, овие совети ќе ви бидат од корист. Погледнете како да отворите шише без отварач.

30.10.2013 - 10:30

најчитано сега