Не се знае дали е маж или жена - распаднат човечки леш пронајден во прилепско

Леш во фаза на распаѓање пронајден во атарот на прилепското село Бешиште. Телото кое поради со сотојбата не може да се препознае дали е на маж или жена го пронашол ловџија кој веднаш пријавил во ПОлиција.
Од МВР информираат дека денеска ќе извршат увид по што најавуваат повеќе детали

30.10.2013 - 10:33

најчитано сега