(ВИДЕО) Улична правда: Случајни минувачи брутално претепаа арамија сред улица

Непознато момче се обиде да украде ланче, по што двајца минувачи се одлучија да ја земат правдата во свои раце и сурово да се пресметаат со арамијата. Брутално го претепале на сред улица во Пном Пена, главниот град на Камбоџа. На снимката може да се види како две момчиња со сета сила го удираат во глава веќе онесвестениот крадец додека лежи на асфалтот. Може да се види и како повремено се освестува но потоа повторно се губи, додека неговите згрчени раце покажуваат мачење и болка од ударите во главата. 

 

 

29.10.2013 - 15:42

најчитано сега