ФОТО: Скопје доби барокна дискотека

Скопје доби дискотека во барок стил. Новиот ноќен клуб се наоѓа на локацијата на поранешниот „Клуб 69″.

Неговото име е „Театро”, а внатрешноста на клубот е во луксузен стил кој потсетува на старите европски театри.

29.10.2013 - 14:21
Фото: 
а1.он

најчитано сега