ВИДЕО: Наместо да направат нацртале прозорци на зграда!

 

Иако оваа зграда изгледа како секоја останата, таа се разликува од другите по тоа што верувале или не нема прозорци туку истите и се нацртани!

Итри Кинези се сетиле да нацртаат повеќе прозорци на зградата и на тој начин ги измамиле купувачите.

Погледнете...

29.10.2013 - 08:59

најчитано сега