Пукање пред вилата на Претседателот на Водно - на терен Волците на АРМ

Пукање пред вилата на Претседателто Ѓорѓе Иванов на Водно. Попланево неколку истрели се слушнале пред вилатан а македонскиот Претседател. Како што јавува Телеграф, на терен веднаш излегла сепцијалната единица на македонската армија Волци. 

Тие забележале три лица, од кои едното женско, како се движат кон населбата Жданец.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на сторителите, а покрај единицата „Волци“ на терен се излезени повеќе служби

27.10.2013 - 19:24

најчитано сега