На Мадона и забраниле влез во кино

Пејачката Мадона има забранет влез во синџир на кино сали  The Alamo Drafthous. Таа на премиерата на потресната драма „12 Years Of Slave“направила голем скандал.

За време на филмот непрекинато испраќала пораки од својот Блекбери, а кога една жена ја предупредила на нејзиното однесување,  и се обратила : „Морам поради работа, ти терачу на робови!“

Од The Alamo Drafthous изјавиле дека Мадона ќе ја пуштат во нивните кина дури тогаш кога ќе „се извини на сите љубители на филмската уметност“.

15.10.2013 - 13:41

најчитано сега