ВИДЕО: Четири часа спасувале мачка заглавена во одводна цевка

Посетителите на трговски центар во Калифорнија слушнале непрекунато мјаукање, по што откриле дека има заглавено маче во одводна цевка. Елејн Дал, волонтер во организација која води грижа за мачки, прва се обидела да го намами животното да излезе надвор но не успеала во тоа, па затоа биле повикани спасувачи кои успеале по четири часа да ја спасат мачката.

15.10.2013 - 13:29

најчитано сега