Уште еден мајмун оди во Вселената

Уште еден мајмун Иран палнира да испрати во Вселената. 

-„Иран палнира да испрати и други животни во Вселената во следните фази на проектот. Испраќањето на мамунот е само увертира на испраќањето на  луѓе таму. изјавил заменикот директор на иранската вселеснака агенција, Хамит фазен

 

15.10.2013 - 12:48

најчитано сега