ВИДЕО: Овој човек имал секс со повеќе од 1000 автомобили!

63-годишниот Едвард Смит има само една жена во животот и вели дека никогаш не ја изневерил со друга, но затоа пак верувале или не имал секс со автомобили. Овој човек има навистина чуден фетиш, тој сака да има секс со автомобили, а досега тоа го сторил со повеќе од 1000. Смит признал дека сексуално го привлекуваат автомобилите, па како што вели, и невиноста ја загубил токму со автомобил.

Погледнете ја репортажата за овој човек...

15.10.2013 - 12:40

најчитано сега