Јанакиески работно во Лозово и Штип

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески денеска ќе ги посети општините Лозово и Штип.

Во рамки на неговата посета на општина Лозово, Јанакиески ќе присуствува на пуштањето во употреба на патот што ги поврзува магистралниот пат М - 5 со селото Каратманово.

Во Штип, Јанакиески ќе го пушти во употреба патот Штип - Љуботен со крак 1 и 2. 

15.10.2013 - 08:47

најчитано сега