ВИДЕО: Запознајте го момчето кое има способност да зборува наназад

Само еден на сто  милиони луѓе во светот имаат способност да зборуваат наназад. Оваа специфична и несекојдневна вештина според науката е доказ за надприродна интелигенција.

Момчето се вика Самил и живее во Нови Пазар. Оди во училиште и игра фудбал во локалниот клуб. На прв поглед обично дете, но се додека не прозбори.

Ова момче сеуште не може да си најде свој соговорник кој ќе мозе со него да разаговара. 

Погледнете...

30.09.2013 - 14:32

најчитано сега