Два дена имала ужасни болки бидејќи ја погодил залутан куршум - родителите мислеле дека добила менструација

Еден брачен пар од Калифорнија со часови не пријавиле во полиција дека нивната мала ќерка била погодена од залутан куршум, бидејќи мислеле дека таа добила менструација.

Во два часот наутро додека девојчето спиело во својот дом, залутан куршум ја погодил во пределот на задникот, а кога таа се разбудила со болки, семејството помислило дека таа го добила месечниот циклус. Родителите забележале што се случува дури следното утро кога ја однеле ќерката во бањата каде виделе дека таа повторно крвари и има огромни болки.

 

23.09.2013 - 10:30
Фото: 
Сител

најчитано сега