ФОТО: Застрашувачко или интересно? - Непознат маж преку плакат трага по познатата Гоца Тржан

ПОгледнете каков плакат залепил маж кој изгледа е импресиониран од ликот и делото на познатата пејаќка Гоца Тржан. На плакатот кој стана хит на социјалните мрежи, мажот оставил и контакт телефон и свои податоци и своја фотографија во надеж дека некој ќе му помогне да ја најде.

-Ја барам популарната пејачка Гоца Тржан, со месеци се обидувам да дојдам до нејзиното живеалиште и не гледам друг начин освен да ја побарам преку овој плакат. Ја барав и преку база за податоци. Не го добив бројот, па ако некој го прочита овој плакат, нека се јави на телефон. Последен пат ја видов на телевизија пред три месеци. Се викам Милан Војиновиќ, роден во 1971 година во Малме, се вели во огласот.

 

23.08.2013 - 12:20

најчитано сега