Е ова не сме го виделе: Украле компјутери од добротворна организација, се сожалиле па ги вратиле

Крадци кои украле компјутери од добротворна организација во Калифорнија, наредниот ден се премислиле па го вратиле украденото.

Се работи за крадци кои упаднале во добротворна организација за помош на жртви на сексуално насилство, кои украле компјутери, но утредента се премислиле, ги вратиле, а напишале и порака за извинување.

Веќе следното утропред организацијата биле сите украдени работи со пораката „Не знаевме што украдовме. Се извинуваме, и се надеваме дека ќе продолжите да им помагате на луѓето“.

13:49

најчитано сега