ВИДЕО: Преслатко - мачка се грижи за три мали патчиња

Оваа приказна го трогна светот. Мачка од Ирска верувале или не си посвоила мали патчиња.

Ронан и Ема Лали од Ирска биле многу изненадени од ситуацијата во која мачката ги згрижила трите напуштени патчиња.

Мачката веднаш штом ги здогледала патчињата ги стоплила и нахранила.

Погледнете...

13:20

најчитано сега