ВИДЕО: Вонземјани снимени покрај базен во Флорида?

Со помош на сигурносна камера во Флорида е снимено нешто што влеа страв во коските на јавноста. Снимката заврши и на вестите.

Се работи за некакво суштество кое лебди над базен и го менува обликот. 

Јавноста веднаш започна со шпекулациите дека се работи за вонземјани.

Погледнете...

12:59

најчитано сега