ВИДЕО: Ја одби неговата понуда за брак пред преполн стадион

За време на безбол натпревар во Конетикат едно момче ја прашало својата девојка по име Џесика дали ќе сака да се омажи за него. За жал, девојката не била трогната од оваа постапка на момчето па пред преполниот стадион го одбила неговиот предлог.

Целата ситуација била уште повеќе комична, откако спикерот се насмеал, и потоа пробал да објасни „жал ми е, немав намера да се смеам. 

Сите кои биле на стадионот останале разочарани и вчудоневидени, а девојката едноставно си заминала.

11:22

најчитано сега