Не му доаѓа памет - поранешен конгресмен на САД повторно фатен како испраќа голи фотографии

Кандидатот за градоначалник на Њујорк Ентони Вајнер призна дека праќал експлицитни фотографии на една жена, две години откако си замина од Конгресот во САД поради истата афера.Вејнер кој е инаку кандидат на демократите за градоначакник на Њујорк изјави дека му е многу жал. На граѓаните јавно им се извини на конференција за медиумите а со него беше и неговата сопруга Хума Абедин. 

 

најчитано сега