Што нема по светов: Си продал бубрег за да плати долг за видео-игра

Еден 18-годишен Кинез бил приморан да си го продаде бубрегот бидејќи претерал со играње видео-игри.

Кинезот Жанг на Интернет пронашол илегален дилер, договорил состанок, каде потпишал документ со кој преземе одговорност за операцијата, па така за 6.500 долари си го продал бубрегот.

Долгот за видео играта изнесувал 3000 долари.

најчитано сега