ТТК Банка со намалени каматни стапки и поволности за кредитирање

Следејќи ги потребите и желбите на корисниците, ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитите за физички лица и понуди исклучително атрактивни услови за поволно кредитирање.

Корисниците, приматели на плата/пензија во ТТК Банка имаат можност да аплицираат за ненаменски потрошувачки хипотекарен кредит со најниска ФИКСНА каматна стапка од 5,9% во првата година, односно 7% прилагодлива годишна каматна стапка за останатиот период, без надоместок за одобрување до 31.01.2015, со долг рок на отплата до 15 години и грејс период до 6 месеци.

 Физичките лица, кои работат во државни институции, акционерски друштва и ја примаат платата во ТТК Банка, како и пензионерите кои ја примаат пензијата преку ТТК Банка, имаат можност да аплицираат за ПРЕМИУМ СМАРТ ненаменскиот потрошувачки денарски кредит со ФИКСНА каматна стапка од само 6,1% во првата година, односно 8,3% прилагодлива годишна каматна стапка за останатиот период, за износи до 600.000 денари без жиранти, во зависност од месечните примања и без надоместок за одобрување до 31.01.2015г одина.

Ненаменските потрошувачки кредити, хипотекарните и станбените кредити во промотивен период до 31. 01.2015 година, ТТК Банка ги нуди БЕЗ ПРОВИЗИЈА ЗА ОДОБРУВАЊЕ.

Со секој новоодобрен кредит, ТТК Банка нуди можност за аплицирање за VISA Classiс кредитна картичка без членарина за првата година.

ТТК Банка со најповолни услови за хипотекарен ненаменски потрошувачки кредит со каматна стапка од само 5,9% фиксна во првата година и без надоместок за одобрување до 31.01.2015 година

Следејќи ги потребите и желбите на корисниците, ТТК Банка АД Скопје од 1.12.2014 година  ја намали каматната стапка на ненаменскиот потрошувачки хипотекарен кредит за физички лица

Со овој производ Банката нуди икслучително поволни услови за кредитирање како и можност за рефинансирање на постојните обврски по кредити, а кои се однесуваат пред се на можноста за отплата на кредитот на подолг рок, и по пониска каматна стапка. Со пониска месечна рата и повеќе средства на располагање во месецот, кориснциите имаат можност да ги реализираат полесно своите планови

Корисниците, приматели на плата/пензија во ТТК Банка имаат можност да аплицираат за ненаменски потрошувачки хипотекарен кредит со најниска ФИКСНА каматна стапка од 5,9% во првата година, односно 7% прилагодлива годишна каматна стапка за останатиот период, без надоместок за одобрување до 31.01.2015, со долг рок на отплата до 15 години и грејс период до 6 месеци.

 

 

Оцени ја веста

09.12.2014 - 13:22

 

 

 

 

 

 

 

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

најчитано сега