ВИДЕО: За почит - човек без раце и нозе храбро нападна крадец

 

За разлика од многумина кои немаат никаков проблем со телото а сепак не би направиле ништо да помогнат некому, овој човек без раце и нозе ја покажа хуманата страна кога храбро мусе спротивстави на крадец кој нападна жена.

Браво за храброста на овој човек!

најчитано сега