Македонија | 21.11.2019 - 14:30
Претседателот Стево Пендаровски смета дека би било наивно и премногу симплифицирано, вината за сите дефекти во...
Македонија | 21.11.2019 - 14:15
Шефот на грчката дипломатија Никос Дендиас и заменикот министер за надворешни работи надлежен за економска дипломатија...
Македонија | 21.11.2019 - 12:45
Министерката за правда Рената Дескоска денеска изјави дека се залагаат за ветинг и оти чесните судии и обвинители не...
Македонија | 21.11.2019 - 12:38
Имаме стабилни односи со ДУИ, но до изборите е важно да се фокусираме на тоа што ќе понудиме на граѓаните, а тие на...