Необични инсекти ја нападнаа Босна!

Неколку градови од БиХ се нападнати од необични инсекти кои ги загрижуваат граѓаните.

Се работи за инсекти кои изгледаат како оси, но имаат крилца како мушички. Граѓаните за нив велат дека буквално како да паднале од небо, пренесе Кафе.ба.

Засега не е познато за какви инсекти станува збор.

 

најчитано сега