Монструми од Кичево и Македонски Брод со години силувале девојка со психички проблеми

Монструми од Кичево и Македонски Брод си заработија кривична пријава поради тоа што силувале девојка со душевно растројство.

Се работи за 58-годишниот Е.М. од Кичево и 49-годишниот З.О. од Македонски Брод кои долг период ја силувале 35-годишната С.Ѓ. која има психички проблеми.

Е.М. инаку братучед на девојката и З.О. сосед на истата со уцени, закани и притисоци дека ќе ја избркаат од нејзината куќа сексуално ја злоставувале.

И двајцата заработија притвор во траење од 30 денови.

ФОТО. Денешен

најчитано сега