Министерот Спасов во посета на одморалиштето во Струга каде бесплатно летуваат деца од социјално загрозени семејства

Денеска министерот за труд и социјална политика Диме Спасов ќе го посети детското одмаралиште „Мајски цвет“ во Струга.

Во одмаралиштето бесплатно летува четвртата група деца од семејства со социјален ризик и деца корисници на посебен додаток. 

ФОТО: Дневник

најчитано сега