Министерката Јанкуловска во дводневна посета на Литванија

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска од утре ќе престојува во дводневна посета на Литванија.

Министерката ќе присуствува на дводневен неформален состанок за правда и внатрешни работи.

Централни теми на сесиите кои ќе се одржат овие два дена под патронат на литванското претседателство ќе бидат Сирија, миграција и компјутерски криминал.

најчитано сега