Кралот на крадците: Застанал да си купи пиво додека го бркала полиција

Полицијата во Флорида уапси 21-годишен Американец, Ендру Фацингер кој ограбил куќа во неделата наутро.

Тој земал телевизор, компјутер...ги спакувал во торба за да ги стави во багажнигот и да избега, но полицијата започнала да го брка и сето ова било како сцена од филм.

Имено, Американецот кој го следеле неколку полициски автомобили и хеликоптер, застанал да си купи пиво од продавница.

Моментално крадецот се наоѓа во притвор.

најчитано сега