Кралицата Елизабета: Нека се роди бебето за да можам конечно да одам на одмор

Кралица Елизабета изјави дека едвај чека да се роди кралското бебе за да може да оди на одмор. Секако дека ова беше кажано на шега од страна на кралицата на Велика Британија.

Таа при една посета на основно училиште на дечињата им раскажуваше за кралското бебе кое го очекува целиот свет и изјави низ шала дека едвај чека да се роди за конечно да оди на одмор.

Инаку, цел свет го очекува со нетрпение кралското бебе.

најчитано сега