Кога да земете брз кредит?

Брзите кредити навистина станаа наше секојдневие. За добар дел од популацијата и редовна пракса. Нивната популарност секојдневно расте, па решивме да видиме зошто е тоа така. Што е тоа што ги прави кредитите како Форца толку атрактивни. Откако направивме анализа, еве што заклучивме:

1.       Веќе си ги потрошил парите од платата, но не само нив туку и дозволениот минус на твојата сметка. Сега постои опасност сметката да ти биде блокирана и дополнително да ти се наруши кредитниот рејтинг со што ниедна банка нема да ти одобри кредит. 
РЕШЕНИЕ - Избегни ја опасноста со земање брз кредит кој го враќаш со следната плата
.

 2.       Кредитната картичка е одамна испразнета, а банките си го бараат своето. Секојдневно добиваш повици и пораки на мобилниот за да си ја платиш ратата или во спротивно целиот долг ќе ти биде доспеан. 

РЕШЕНИЕ - Олесни си го товарот со брз кредит до плата.
 

3.       Секојдневно слушаш од пријателите или медиумите за случаи кога извршителите им наплаќаат на должниците неколкукратно поголема сума и за најмали износи на долг, а ти си еден од оние на кои истото им се заканува.
РЕШЕНИЕ - Плати ги натрупаните сметки со брз кредит и не дозволувај извршителот да тропне на твојата врата
.
 

4.       Ти требаат пари да помогнеш на член од семејството, а времето минува. Неколку банки веќе го одбија твоето барање за кредит? 
Брзо и едноставно решение – 
брз кредит!
 

5.       Автомобилот ненадејно ти се расипа? Или полицаецот ти напиша висока казна? Време за чекање нема, а ситуацијата мора да се реши веднаш.
РЕШЕНИЕ – Навистина е едноставно, мобилниот во рака и аплицирај за брз кредит
.

 

 

 

14.06.2017 - 09:15

 

 

 

 

 

 

 

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа