Ќе никне ново средно училиште во Сарај

Во општина Сарај ќе се гради ново средно училиште, а по тој повод денеска во општината ќе биде поставен камен-темелник.

На свеченоста ќе присуствува министерот и заменик-министерот за образование и наука Спиро Ристовски и Сафет Незири, како и градоначалниците на Град Скопје и општина Сарај, Коце Трајановски и Беким Мурати.

ФОТО: Нетпрес

најчитано сега